Dievui, Tėvynei, Artimui!

Lietuvos skautija - ne tik laisvalaikio būrelis ar vasaros stovyklos, tai - gyvenimo būdas, auginantis stiprią, atsakingą, patriotišką ir mylinčią asmenybę.

Nuotrauka: Vytis Šulinskas
play_arrow

Susipažinkime

Ar žinai, kas yra skautai?

Skautai – tai šeima, vienijanti daugiau nei 50 milijonų žmonių visame pasaulyje, kurioje nuostabiai gera mokytis, tobulėti ir augti kartu. Lietuvos skautija – didžiausia Lietuvoje skautiška organizacija, Pasaulinės skautų judėjimo organizacijos (WOSM) narė.

Nuotrauka: Dovydas Beržinis

Pasirūpink

Puiki investicija ateičiai

Tau dar nėra 18 metų, nori įgyti naudingų įgūdžių, patirties ir žinių? Skautiškas judėjimas sukuria aplinką, kurioje nebaisu klysti, mokytis ir megzti naujas pažintis, kasdien paliekant pasaulį gražesnį nei radai. Prisijunk ir mūsų savanorių vadovų komanda padės tau patirti didžiausią nuotykį gyvenime!

Tapk skautu
Nuotrauka: Dovydas Beržinis

Tapk dalimi

Erdvė asmeniniam tobulėjimui

Tau jau yra 18 metų, mėgsti gamtą ir domiesi savanorystės galimybėmis? Nori prisidėti prie jaunų žmonių ugdymo ir tapti didžiausio pasaulyje jaunimo judėjimo dalimi? Skautai savanoriai – tai nenuilstantis organizacijos variklis! Prisijunk prie mūsų – kurkime geresnį pasaulį drauge.

Tapk skautu

Prisijunk prie mūsų!

Jei nori įgyti skautiškų įgūdžių, padėsiančių kasdieniniame gyvenime, susirasti ištikimų draugų ir susikurti nepakartojamų prisiminimų, Lietuvos skautija gali tapti Tavo antraisiais namais. Ši trumpa anketa padės Tau rasti artimiausią ir tinkamiausią skautišką vienetą.

Kiek tau metų?

Pasirink savo amžiaus grupę

Skautiškoje jaunimo programoje dalyvauti kviečiame visus 6-18 metų amžiaus jaunuolius. Tiesa, prie skautiško judėjimo prisijungti niekada nevėlu – jei jau esi pilnametis, tapk organizacijos savanoriu. Skautiška šeima šiltai priims kiekvieną, nesvarbu ar Tau 6, ar 60! Daugiau apie amžiaus grupes sužinosi čia.

MIŠKAS, JŪRA ar ORAS?

Nors visa skautiška programa paremta skautišku metodu, vienus skautus dažniau sutiksi miško gūdumoje, kitus – ežero ar upės pakrantėje ir net gi aerodrome. Jei Tavo širdis uždainuoja išvydus jūros bangas, kviečiame prisijungti prie jūrų skautų bendruomenės. Na, o jei smagiau skamba žygiuoti nei irkluoti, Tave šiltai priims sausumos skautai. O galbūt nori tapti skautu ir užkariauti dangaus platybes? Tuomet prisijunk prie oro skautų.

Skautai

Dievui, Tėvynei, Artimui!

Jūrų skautai

Dievui, Tėvynei, Jūrai ir Artimui!

Oro skautai

Dievui, Tėvynei, Artimui!

Pasirink savo kraštą!

Pirmyn!

Įvesk savo kontaktinius duomenis į žemiau esančius langelius ir mes su Tavimi susisieksime! Kontaktiniai duomenys bus perduoti tavo pasirinktame krašte savanoriaujantiems vadovams, tam, kad jie galėtų pasiūlyti tau tinkamiausią skautišką vienetą ir pakviesti į skautišką susitikimą – sueigą. Kraštus atstovaujančių skautų kontaktus taip pat galite rasti čia.

Ačiū, jūsų informacija išsiųsta krašto vadovams! Netrukus su jumis susisieksime. Jei turite papildomų klausimų, parašykite mums:



El. paštas
Tel. numeris

Nacionalinė LS būstinė
El. paštas info@skautai.lt
Tel. numeris +370 614 79646

Klaida! Kažkas nutiko! Bandykite iš naujo.

Matuokis skauto batus visus metus!

Vasaros metu vaikus kviečiame išbandyti skautiškas stovyklas.
Visus metus kviečiame vaikus ir suaugusius užsisakyti edukacines programas ir renginius įmonėms.

Išbandyk