Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-02-19

Vasario 22-ąją papasakok visiems, kad esi SKAUTAS

Skautų įkūrėjo gimtadienį tradiciškai kviečiame švęsti dalinantis su visais skautavimo įspūdžiais!

 
 
 
 
Esi aktyvus skautas? Nepraleidi progos išeiti į žygį, kiekvieną savaitę lankaisi sueigose, o vasara be stovyklos atrodo tiesiog neteisinga? Mėgsti kartoti, kad skautai tau - tikras gyvenimo būdas. O ar jau visi klasiokai, kursiokai, bendradarbiai, mokytojai, kaimynai, draugai ir draugų draugai tai žino? Ne? Tai kodėl slepiesi?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vasario 22 d., mūsų įkūrėjo Robert'o Baden-Powell'io dienos bei skaučių susimąstymo dienos proga, kaip ir kasmet skelbiama visuotinė skautų mobilizacija, kurios tikslas bent 5-iems savo aplinkos žmonėms papasakoti apie skautus! Šios nepaprastos užduoties išpildymui, raginame įgyvendinti 3 paprastus žingsnius:
 
1) Tapk skautų ambasadoriumi - išeik vasario 22 d. į gatvę su skauto kaklaraiščiu! Veik tai, ką buvai suplanavęs šią dieną veikti: eik į mokyklą, universitetą, spektaklį, darbą ar parduotuvę, susitik su draugais ir papasakok jiems kas yra skautai, tegul visi žino, jog esi skautas ir tuo didžiuojiesi

2) Socialinuose tinklapiuose įsidėk skautišką nuotrauką ir lauk kitų reakcijos! Publikuok video bei nuotraukas pristatančius skautus. 
 
3) Nusifotografuok su kaklaraiščiu ir parašyk skautatinklio naujieną apie tai, kokių reakcijų sulaukei ir kaip tau sekėsi papasakoti žmonėms apie skautus.
 

 

...nepamiršk pasveikinti B.P. su gimtadieniu!