Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-11-09

Kino žinovo specialybės mokymai būsimiems instruktoriams

Jeigu tu esi vadovas ir domiesi kinu, gal kada paglvojai, jog būtų visai šaunu tapti kino žinovo specialybės instruktoriumi ir to mokyti kitus?

Kino žinovo specialybės mokymai būsimiems instruktoriams.

Jeigu tu esi vadovas ir domiesi kinu, gal kada paglvojai, jog būtų visai šaunu tapti kino žinovo specialybės instruktoriumi ir to mokyti kitus? Jeigu taip, tai sesė Milda*, yra tavo paslaugoms ir kviečia susitikti lapkričio 30 – gruodžio 1 dienomis Kauno skautų name ir atskleisti šios specialybės paslaptis.

Ką mes veiksime?

Išgvildensime visą kino žinovo specialybės programą nuo vilkų iki patyrusių skautų.

Pamatysime ne vieną filmą.

Plėsime ir gilinisime žinias kino srityje.

Diskutuosime, bendrausime ir dalinsimės

Valgysime ir miegosime, galėsime ir į lauką išeiti.

Kas iš to?

Pasinersi į nepaprastąjį kino pasaulį su dar saujele broliu ir sesių

Gausi mokymų pažymėjima ir tapsi vienu pirmųjų kino žinovo specialybės instruktoriumi po LS saule.

Galėsi dalintis žiniomis ir mokyti šios specialybės savo vaikus.

Galėsi vesti instruktorių mokymus kitiems norintiems jais tapti.

Daug sužinosi, daug pamatysi ir viskas taps daug aiškiau.

Bus smagu!

Kviečiame registruotis visus Lietuvos Skautijos vadovus elektroniniu paštu duuute@gmail.com, laiško tema “kino instruktorius” iki lapkričio 26d. Vietų skaičius ribotas, tad kas pirmesnis – tas gudresnis!

Savaitgalio kaina 30 lt.

Lauksime tavo vardo, pavardės, vieneto, krašto bei informacijos ką veiki Skautijoje. Brūkštelk porą sakinių ir ką pats/i (iš)manai apie kiną, gal turi šioje srityje kokių pasiekimų ar mokymų? Lauksime laiškų!

Iki sinefiliško pasimatymo Kaune,

LS mokymų skyrius

*sesė Milda yra baigusi Royal Holloway University of London, kur mokėsi Media Arts specialybės ir orientavosi į kino režisūrą (įskaitant kinematografiją, montažą, apšvietimą ir kt.) bei prodiusavimą. Teorinė mokslo dalis aprėpė nuo sinefilijos pradžios iki modernaus europos kino ir šiuolaikinio Holivudo. Milda taip pat kūrė trumpametražius filmus tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, bei yra viena pirmųjų Skalvijos Kino Akademijos moksleivių. Ji taip pat yra dirbusi kultūros žurnaliste keliuose lietuviškuose naujienų portaluose bei atliko praktiką LNK žiniose.