Kas Naujo?

Skautų naujienos

2014-10-17

„Kūrybinės jungtys“. Forumas kūrybiškumui ugdyti

Kūrybingas yra tik žmogus ir jo kūrybingumas niekada negali būti ribojamas. Pastaruoju metu, kai kalbama apie jauno žmogaus savirealizacijos galimybes, pabrėžiamas kūrybiškumas kaip veikimo būdas, reikalingas praktiškai pritaikant žinias, priimant sparčiai kintančio pasaulio iššūkius, sprendžiant problemas ir priimant sprendimus.

Ugdymo plėtotės centras, įgyvendinantis programą „Kūrybinės partnerystės“, kviečia į forumą aptarti, kaip kūrybiškumo mokymo programa įgyvendinama Lietuvos mokyklose. Projekto veiklos rezultatai atskleis daugybę transformacijų, išryškėjusių kūrybiško mokymo(si), vykusio projekto metu, procese – nuo asmeninių iki visos mokyklos pokyčių. 
 
Rengdami forumą sieksime per teorinį ir praktinį aspektus parodyti platų kūrybiškumo spektrą: procesą, motyvaciją, kūrybiško mokymo(si) būdus ir tokios veiklos rezultatus. Norintiems atrasti savo kūrybinį potencialą galime tiesiog čia ir dabar suteikti galimybę. 
 
Dvi dienas vyksiančio forumo programoje – tarptautinių ekspertų ir Lietuvos specialistų įžvalgos, diskusijos bei praktinės kūrybinės dirbtuvės visiems dalyviams. Pirmoji diena – kūrybiškumas kaip teorija ir praktika. Antroji diena –  partnerystės kaip kūrybinės jungties steigtis, skleistis ir ateitis. 
 
Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.