Kas Naujo?

Skautų naujienos

2005-09-02

Skautatinklio gimtadienio nuotykiai

Nei iš šio, nei iš to rugsėjo 1-osios vakare prie Baltojo tilto Vilniuje susirinko galybė skautų. Buvo čia ir paukštyčių, buvo ir Tarybos narių. Praeiviai stebėjosi ir dairėsi, nesuprasdami, ko čia tie skautai nerimaudami trypčioja...

O trypčiojo skautai todėl, kad nerimavo prieš linksmąją Skautatinklio gimtadienio akciją – didžiulį SKAUTAI.LT! užrašą ant Neries šlaito! Trypčiojo ne be reikalo – juk skautai ir buvo ta medžiaga, iš kurios vėliau atsirado užrašas!



Sudėlioję užrašą, visi drauge žengėme link Vilniaus skautų centro. Čia dalyvių laukė gimtadienio tortas su arbata bei gėrimais ir... STAIGMENA: atnaujintos ir papildytos oficialios Lietuvos skautijos svetainės atidarymo ceremonija! Taigi Vilniaus skautai visi drauge paleido į internetą jaunesnįjį Skautai.lt brolį - Scout.lt svetainę.

Deja, skautų centre nebuvo interneto... Bet skautai nenustoja vilties, be to, jie turi SkautWAP'ą! Taigi oficiali organizacijos svetainė Scout.lt buvo paleista ne kaip kitaip, o per mobilųjį telefoną!

Vėliau skautai.lt komanda visiems susirinkusiems įteikė mažas atminimo dovanėles – siuvinėtas Skautatinklio emblemas.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! O Skautatinklio komanda pažada, kad ir toliau augins mūsų visų mylimą Skautatinklį!