Kas Naujo?

Skautų naujienos

2014-12-28

Ačiū

Ačiū mėnuo

Kaip smagu matyti skautatinkyje tiek daug "AČIŪ" straipsnių. Prisijungiu ir aš!

Nors ir jaučiu išties didelį dėkingumą visai Lietuvos skautijai jau vien dėl to kad ji egzistuoja, šį kartą norėčiau padėkoti tiems, kurie yra arčiausiai mano skautiško gyvenimo- jūrų skautams.

Pirmiausia, patį didžiausią ir nuoširdžiausią AČIŪ tariu sesei Ugnei kuri maždaug prieš tris metus atsivedė mane į jūrų skautų kalėdinį renginį, o vėliau ir į kelis kitus, o tada kažkaip netikėtai aš pradėjau skautauti.į Jei ne ji, turbūt ir dabar apie skautus žinočiau tiek, kiek žinojau ankščiau...

Taip pat norėčiau padėkoti sesei Ievai su kuria kartu tiek darbas stovyklose, tiek sueigų vedimas tampa visai nesunkiu ir džiaugsmą keliančiu procesu.

Ačiū tariu ir savo nuostabiems skautukams- jūrlandijos orangutangiukams. Man taip gera kartu su jumis tobulėti.:)

 

Na ir žinoma LABAI AČIŪ visiems visiems jūrų skautams kurių čia nepaminėjau,  be jūsų mano skautiškas kelias nebūtų toks gražus ir spalvingas, koks jis yra dabar.  Ypač ačiū sesei Birutei, sesei Dovilei, sesei Linai, sesei Bernadetai, sesei Veronikai, sesei Živilei, sesei Eglei, sesei Justei, sesei Jūratei, sesei Silvijai, sesei Miglei, sesei Paulinai broliui Jonui, broliui Deividui, broliui Lukui,  broliui Ignotui, visiems broliams Aurimamas ir broliui Jurgiui.

Gero vėjo!