Kas Naujo?

Skautų naujienos

2015-03-09

Visa tiesa apie iScout

Ir kodėl kitais metais mes ir vėl dalyvausim!

Šį šeštadienį, kovo 7d, 20h Lietuvos laiku prasidėjo keturias valandas trukęs, įtemptas žaidimas iScout - Trip around the World. Jame pirmą kartą per visą žaidimo istoriją tarp 256 skautų komandų iš viso pasaulio pasirodė ir Lietuvos skautijos komanda Camping Masters. 

Vos susirinkę jau nuspėjam, kad pirmas blynas, kaip visada liks šiek tiek prisvilęs. Mūsų komandoje - tik 13 žmonių (kitų komandų narių skaičius svyruoja nuo 25 iki 35 dalyvių), bet visi optimistiškai nusiteikę dirbti dvigubu pajėgumu!

Žaidimo taisyklės čia labai paprastos. Tam, kad laimėtum, turi atsakyti į kuo daugiau klausimų ir taip surinkti kuo daugiau kelionės taškų. Kiekviena galimybė atsakinėti į klausimą kainuoja kreditus. O tam, kad užsidirbtum kreditų, turi vykdyti žduotis iš didžiulio improvizuotų užduočių sąrašo (kaip jos atrodė šįmet gali paskaityti čia). Kaip mums sekėsi užduotis vykdyti geriau papasakoti galima kadrais, nei žodžiais.

 

  

Vaizdų turime tiek, kad viską čia sutalpinti būtų sunku. Po 3,5 valandų intensyvaus lakstymo, improvizavimo, fotografavimo, filmavimo ir teisėjų įtikinėjimo susigriebėme, kad turime daug kreditų, bet mažai atsakytų klausimų, todėl paskutines minutes visi skyrėme proto mankštai. Ir štai - finišas! Jį pasiekėme 229 iš 256 užsiregistravusiųjų.

Reziumė - kaip pirmam kartui, mes džiaugiamės savo pasiekimais! Na, o kitais metais naudosimės šių metų patirtimi ir būtinai dalyvausime vėl. Prisijungsi?