Kas Naujo?

Skautų naujienos

2016-04-25

Skautiško pradžiamokslio kursai

Skautybės pradmenys suaugusiems

Esi suaugęs žmogus, neseniai atradęs skautybės džiaugsmą ar dar tik susidomėjęs skautų idėja? Pats lengviausias ir greičiausias būdas susigaudyti kas ir kaip -

SKAUTIŠKO PRADŽIAMOKSLIO KURSAI

 

Šie kursai skirti suaugusiems (18+ m.) LS nariams neseniai pradėjusiems skautauti ar norintiems jais tapti, dar nedalyvavusiems jokiuose skautiškuose mokymuose, besiruošiantiems duoti ar kątik davusiems suaugusio skautybėje įžodį.

 

Mokymų temos: skautybės pradžia ir istorija, pagrindiniai skautybės principai ir tradicijos, skautiškas metodas, LS struktūra, rikiuotės taisyklės, "Nes svarbu" mokymų modulis ir kt.

Lektoriai: Milda Miliūnė, Ugnė Skorupskaitė

 

Kur: LS nacionalinė būstinė, Trakų g. 18, Kaunas

Kada: gegužės 7-8 dienomis.

Kiek: 10 eur LS nariams, susimokėjusiems nario mokestį už 2016 m. (už maitinimą, apgyvendinimą ir mokymų priemones). 15 eur ne LS nariams (nesusimokėjusiems nario mokesčio už 2016 m.).

 

Registracija: norėdami dalyvauti mokymuose užpildykite šią formą: http://goo.gl/forms/Vzg2py8eZO . Registracija vyksta iki gegužės 3 d. Vietų skaičius ribotas.

 

Jei turite klausimų – rašykite mokymai@skautai.lt

 

 

“Pats tikriausias kelias į laimę yra nešti laimę kitiems žmonėms. Bandykite juo eiti ir palikite šį pasaulį truputį geresnį negu jį radote.”

<LORDAS ROBERT BADEN-POWELL (skautų įkūrėjas)>