Kas Naujo?

Skautų naujienos

2016-11-01

Svarbi informacija vadovams - stovyklos "Skautai neskautams"

Šiemet Vilniaus skautų centras (VSC) vėl kreipiasi į LS vienetus dėl stovyklų „Skautai neskautams“ įgyvendinimo.

Šiemet Vilniaus skautų centras (VSC) vėl kreipiasi į LS vienetus dėl stovyklų „Skautai neskautams“ įgyvendinimo. Jau nusistovėjo modelis, pagal kurį VSC suranda stovyklos dalyvius, pasirūpina privalomaisiais vadovų mokymais (jei jie dar neturi privalomųjų pažymėjimų), organizuoja maitinimo, draudimo, atributikos ir buhalterinių paslaugų tiekėjus, rūpinasi registracija ir bendravimu su stovyklautojų tėvais, o vienetai pasirūpina tinkamų vadovų suradimu ir programos įgyvendinimu. Už stovyklas gautas pelnas atitinkamai dalijamas, bet apie tai daugiau papasakoti gali VSC direktorė, sesė Dovilė.

 

Pernai buvo suorganizuotos 6 stovyklos, paslaugos išsiplėtė į kitus Lietuvos regionus (Šiaulius ir Vakarų Lietuvą). Po pernai metų stovyklų padaryta apklausa dėl patogiausių datų, ir šiems metams yra jau daugmaž aiškūs laikotarpiai, kai galima tikėtis daugiausiai dalyvių. Taip pat labai geri dalyvių atsiliepimai rodo, kad ir šiems metams netruks klientų. 

 

Šių stovyklų įgyvendinimas užima pasiruošimo, kadangi kokybės reikalavimai vaikams neskautams yra net didesni, nei skautams, tačiau atsiperka tiek finansiškai, tiek naujais nariais. Todėl jei manote, kad turite vadovų, pajėgių imtis šio projekto – susisiekite su sese Dovile iki lapkričio 14 dienos, ir ji viską papasakos plačiau, nusakys visas sąlygas ir ankstesnių metų rezultatus.
 

Dovilei rašykite el. paštu dovile.vin@gmail.com iki lapkričio 14 d.