Kas Naujo?

Skautų naujienos

2013-07-26

Kviečiame registruotis į LS Vadovų sąskrydį "SKAUTIVALIS 2013"

Kviečiame registruotis į LS Vadovų sąskrydį "SKAUTIVALIS 2013", kuris vyks š. m. rugpjūčio 23-25 dienomis.

Ehey! Brangūs vienetų vadovai!

Ši vasara buvo kaip niekad aktyvi ir pilna įspūdžių. Tačiau vasarai dar nesibaigus, kviečiame drauge pasidžiaugti likusiomis stovyklavimo sezono dienomis ir atvykti į kasmetinį LS vadovų sąskrydį "SKAUTIVALIS 2013", kuris vyks š. m. rugpjūčio 23–25 dienomis Jonavos miškų urėdijos poilsiavietėje (Jonavos r.).

Šiemet vadovų sąskrydis "SKAUTIVALIS 2013" įgaus tikro festivalio nuotaikų. Kartu dalyvausime įvairiausiose dirbtuvėse, kursim, muzikuosim, laipiosim po medžius ir leisim sau pabūti mažais skautukais. Taip pat sąskrydžio metu aptarsime didžiausią penkmečio įvykį – Jubiliejinę stovyklą.

"SKAUTIVALIO 2013" programą galite rasti čia. Detalesnė programa ir dirbtuvių aprašymai pasirodys netrukus.

Visus vadovus kviečiame registruotis į LS vadovų sąskrydį iki š. m. rugpjūčio 12 d. užpildant žemiau esančią formą. Dėmesio! Užsiregistravus po rugpjūčio 12 d. Sąskrydžio dalyvio mokestis brangs.

  • Sąskrydžio dalyvio mokestis Lietuvos skautijos nariams, registruojantis iki rugpjūčio 12 d. 35 Lt.
  • Sąskrydžio dalyvio mokestis ne Lietuvos skautijos nariams bei Lietuvos skautijos nariams, registruojantis po rugpjūčio 12 d. 55 Lt.

Į vadovų sąskrydžio dalyvio mokestį įskaičiuota sąskrydžio programa, šeštadienio ir sekmadienio maitinimas, renginio atributika. Sąskrydyje gyvensime palapinėse, tad prašome pasirūpinti stovyklavimo įranga.

Maloniai prašome į vadovų sąskrydį nesivežti naminių gyvūnų. Taip pat primename, kad sąskrydis yra skirtas tik vadovams, išimtis yra taikoma vaikams, negalintiems likti be tėvų priežiūros.

Informaciją, kaip atvykti į "SKAUTIVALĮ 2013", rasite čia.

 

Jei turite klausimų dėl LS vadovų sąskrydžio, prašome kreiptis į LS vyr. skautininkės pavaduotoją sktn. vyr. sk. Justiną Baliūnaitę el. paštu pavaduotoja@skautai.lt arba tel. 8 679 62406.


Iki pasimatymo SKAUTIVALYJE!

Remėjai: