Kas Naujo?

Skautų naujienos

2021-06-25

O kodėl Tarybos nariai bėgiojo po Kauną?

Matei Tarybos narį bėgiojantį po Kauną, bet nežinai kodėl? Šiandien į šį klausimą tau bus atsakyta!

Birželio 19 d. rytą jau buvo galima spėti, kad laukia karšta diena. Ne tik dėl rekordus mušančių termometrų stulpelių, bet ir dėl to, kad Tarybos nariai susirinko į posėdį ne tik reikalų aptarti, bet ir geriau su Kaunu susipažinti ir vienas kitą geriau pažinti. Pasiskirčius komandomis leidomės į orientacinį žygį po įdomiausius Kauno kampelius, kuriuos radome ir Šančiuose, ir Vilijampolėje. Kviečiame pasidairyti kartu!

Skautai puikiai orientuojasi, taigi mūsų varžybas laimėjo draugystė ir po pietų stačia galva nėrėme į Lietuvos skautijos deleguotų sesių bei brolių ataskaitas įvairiose struktūrose, aptarėme, ko galima tikėti iš jaunimo organizacijų bei europinės skautų šeimos ateinančiais metais, diskutavome apie skautišką darželį bei artėjančią jubiliejinę stovyklą, prisirašėme ilgą darbų sąrašą ir sutarėme susitikti vadovų sąskrydyje rugpjūtį. 

 

Saulė dar smagiai kaitino kai po keturių valandų posėdžio šokome į uniformas ir išžygiavome į karo muziejaus sodelį, kur skautininko įžodį davė paskautininko laipsnius dar žiemą gavę Justina Zokaitė, Gintarė Lideikaitė, Dominyka Motiejūnaitė ir Arvydas Maksimovičius. Hip valio!

Raportas atiduotas, raportavo sesė Eglė⚜