Kas Naujo?

Skautų naujienos

2021-06-28

Atstovauk Lietuvos skautijai LiJOT asamblėjoje!

Broli, sese, ar Tau 16 m. arba daugiau? Visada galvojai apie atstovavimą, bet nedrįsai? Pasinaudok išskirtine galimybe ir atstovauk Lietuvos skautijai LiJOT asamblėjoje!

Lietuvos jaunimo organizacijų taryba (LiJOT) 

Tai didžiausia nevyriausybinė jaunimo organizacija Lietuvoje, vienijanti nacionalines jaunimo organizacijas ir regionines jaunimo organizacijų sąjungas. Organizacijos gretose šiuo metu yra 66 didžiausios nacionalinės ir regioninės jaunimo organizacijos, o tai – tūkstančiai jaunų žmonių po vienu skėčiu. 

 

Asamblėja (kas tai?) 

Tai yra rinkiminis ir politikos formavimo renginys. Šios asamblėjos metu vyks rinkimai į valdybos ir kontrolės komisijos pozicijas. Taip pat bus nagrinėjami įvairūs dokumentai. Visas naujienas galima sekti čia: 53 - oji LiJOT asamblėja.

 

Renginio tikslas

Renginio tikslas – LiJOT organizacijų atstovams diskutuoti aktualiausiomis jaunimo politikos temomis. Priimti pozicijas bei rezoliucijas, kurios formuoja LiJOT veiklos ir atstovavimo kryptis. Taip pat skatinamas organizacijų bendradarbiavimas.

LiJOT Asamblėja vyks liepo 24 - 25 d. Druskininkuose.

Iki liepos 6 d. rašyk el. p. egle.liagaite@gmail.com kodėl būtent Tu turėtum nešti organizacijos vėliavą ir tavęs lauks nerealus savaitgalis, atversiantis duris į nuotykių pilną atstovavimo pasaulį.

Jau susidomėjai? Nieko nelauk ir registruokis!