Kas Naujo?

Skautų naujienos

2021-10-07

Skautiška rytinė makšta kitaip!

O kaip mankštiniesi tu?

Kiekvieno skauto rytas prasideda su rytine mankšta, bet dažnai tai tampa lyg nuobodi rutina, į kurią pradedame žiūrėti kiek atmestinai. Su šypsena pradėtas rytas yra geros dienos garantas!

Šiandien noriu su jumis pasidalinti savo idėja , kaip rytinę mankštą paversti į gerą dienos pradžią. Man, asmeniškai,  jau vien tik atsibudus ryte ir išgirdus muziką, nuotaika pagerėja pora kartų. Tad kodėl į rytinę mankštą nepasiėmus kolonėlės? O ar žinojote, kad ryte atlikta joga gali padėti vaikam susikaupti visą likusią dieną? Taip pat bet kokia rytinė mankšta gerina imunitetą, atmintį, fizinę būklę ir tiesiog padeda išvengti raumenų patempimo!

Video filmukų serijoje „Kaip pravesti mankštą kitaip“, pristatau jums 5 skirtingus būdus, kaip įtraukus įvairiomias meno ar sporto sritis galite praturtinti ne tik vaikų, bet ir savo rytą.

Šie filmukai yra idėjos, kaip pravesti mankštą kitaip, tai labiau pavyzdys, kaip pasiimti tai, kas tau yra įdomu ir artima bei perteikti tai skautams stovykloje. Šios mankštos skatina vadovus į mankštą pažiūrėti šiek tiek kūrybiškiau, gal net įsijausti į kokį nors personažą ir tuo kas patinka ar domina pasidalinti su kitais.

Kitokias skautiškas makštas galite pamatyti čia. Smagaus ir aktyvaus žiūrėjimo!

 

Sesė Gintarė Lideikaitė