Kas Naujo?

Skautų naujienos

Nuotrauka: Vainius Mirskis

2022-09-08

Kur rasti informaciją apie Lietuvos skautijos veiklas?

Atrodo neseniai susikūrė LS Facebook grupė, o jau nespėji sekti informacijos visuose soc. tinkluose? Mes tau padėsime!

Išorinė komunikacija – tai visiems norintiems prisijungti ir besidomintiems Lietuvos skautijos veiklomis skirti komunikacijos šaltiniai. Juose dalinamės mūsų džiaugsmais, viešais renginiais, pasiekimais ir skelbimais.

 

Vidinė komunikacija – tai informacija, renginiai ir aktualijos, skirtos mūsų organizacijos nariams. Mūsų vidinės komunikacijos tikslais sukurtos ir atskirtos narių bei vadovų grupės, tuo siekiama, kad nebūtų informacijos pertekliaus ir atitinkama informacija pasiektų tuos, kuriems ji yra naudinga.

  • Lietuvos skautijos narių grupė (Facebook) - čia galima rasti informaciją apie renginius, minėjimus, aktualijas, skirtas mūsų organizacijos nariams. Taip pat galima dalintis savo skelbimais ir kelti viešas diskusijas. Nesi grupės narys? Spausk nuorodą, atsakyk į du klausimus ir prisijunk!
  • Lietuvos skautijos vadovų grupė (Facebook) - čia galima rasti informaciją apie renginius, minėjimus, aktualijas, skirtas mūsų organizacijos vadovams. Grupės nariai gali dalintis savo skelbimais, pranešimais, tokiu būdu yra sukuriama terpė skirtingų kraštų vadovams ir suaugusiems skautams komunikuoti tarpusavyje.
  • Lietuvos skautijos puslapis - čia galima rasti dokumentus, įstatus, informaciją apie renginius, straipsnius, organizacijos nacionalinio lygmens asmenų kontaktus, jaunimo programą ir kt.
  • LS URS tarptautinės naujienos (Užsienio ryšių skyriaus Facebook grupė) – čia galima rasti skelbimus apie galimybę aplankyti užsienio skautų stovyklas arba tarptautines stovyklas (Jamboree) ir narių patirtis skautų konferencijose arba stovyklose.
  • LS jaunimo programa (Jaunimo programų skyriaus Facebook grupė) – čia galima rasti informaciją apie jaunimo programas, vadovų patarimus ir skyriaus koordinatoriaus pranešimus.
  • Naujienlaiškis – tai vieta, kur yra susisteminama ir organizacijos nariams pateikiama einamojo visa mėnesio informacija. Pasimetei tarp daugybės informacijos šaltinių? Užsiprenumeruok naujienlaiškį LS duomenų bazėje Tee pee (Skyrelyje ,,Laikraščiai ir naujienlaiškiai“ pažymėjus, kad norite gauti naujienlaiškį). Neturi Tee pee paskyros? Susisiek su Administracijos skyriaus koordinatore. Naujienlaiškis išsiunčiamas el. paštu kiekvieno mėnesio 10 dieną (arba artimiausią darbo dieną).

 

Jei kyla klausimų, turi idėjų ar nori pasiūlyti savo idėjas, kreipkis į Komunikacijos skyriaus koordinatorę.

 

Bendraukime. Dalinkimės. Žinokime.