Kas Naujo?

Skautų naujienos

Nuotrauka: Vainius Mirskis

2022-11-17

TEE-PEE duomenų sistema

Tee-pee sistemos naudojimas ir nuolatinis informacijos atnaujinimas yra svarbus dėl nuolatinės vykdomos komunikacijos. Atnaujindami joje esančius kontaktus užtikrinsite, kad reikalinga informacija jus ir jūsų vieneto narius pasiektų reikiamu metu.

Tee-pee duomenų sistema.

             2019 m. Lietuvos skautija pradėjo naudotis nauja internetine programa, leidžiančia matyti visų esamų ir buvusių LS narių duomenis: vardą, pavardę, amžių, adresą, telefono numerį/elektroninio pašto adresą, pasiekimus, narystę bei apdovanojimus. Šios sistemos dėka Lietuvos skautijos administracija sparčiau ir efektyviau vykdo darbus susijusius su narių duomenų analize.

Šioje sistemoje vadovai t.y. draugininkai, tuntininkai, kraštų seniūnai/konferencijų pirmininkai bei jų pavaduotojai gali valdyti savo vienetų narių informaciją: atnaujinti esamų narių kontaktus, pridėti naujus narius.

Tee-pee sistemoje taip pat vykdomas ir nario mokesčio mokėjimas. Nario mokesčio mokėjimas susideda iš dviejų etapų: pavedimo į LS banko sąskaitą bei pavedimo kopijos atsiuntimu LS administratorei ir atliekant susimokėjusių draugovės narių registraciją tee-pee sistemoje. Atliekant registraciją yra svarbu, jog visi nariai, už kuriuos yra pildoma registracija būtų suvesti į sistemą prie savo draugovių.

Registraciją atlieka draugininkas arba jo pavaduotojas.

 

Nauja nario mokesčio registracija atliekama tokiais etapais:

  1. prisijungiama prie tee-pee sistemos (neturint paskyros prisijungimų kreiptis į LS administratorę);
  2. kairėje tee-pee sistemos meniu juostoje susirandamas savo vienetas (ieškoti prie „Mano vienetai”);
  3. pasirinkus vienetą viršutinėje meniu juostoje pasirinkti „Registracijos”;
  4. dešinėje pusėje virš registracijų pasirinkti „+” ir pradėti naują registraciją.