Kas Naujo?

Skautų naujienos

2012-09-30

Dovanos pirmiems susimokėjusiems nario mokestį!

Ar žinai, kodėl visgi mokėti nario mokestį apsimoka? O ypač, susimokėti laiku?

 

Ar žinai, kodėl visgi mokėti nario mokestį apsimoka? O ypač, susimokėti laiku?

Žinoma, visų pirma dėl to, kad netaptum "šešėliniu", juoduoju skautu - galėtum dalyvauti skautiškų dainų konkurse ir pavasario šventėje, o jeigu jau esi vadovas, ir vadovų suvažiavime bei sąskrydyje, taip pat drąsiai ir išdidžiai nešioti uniformą su visais Lietuvos skautijos ženklais, prasitęsti nario pažymėjimą...

Antra, jeigu susimoki laiku t.y. iki lapkričio 1 d. tavo kraštui grįžta 15% nuo sumokėtos sumos, kuriuos vėliau galima panaudoti pvz. būklo sienų perdažymui.

O trečia... Šiais metais skelbiame ypatingą akciją. Pirmieji 30 skautiškų vienetų, susimokėjusių nario mokestį iki lapkričio 1 d. gaus dovanų inventoriaus rinkinį - tentą, katilą, kirvį, virvę ir kompasą!

 

- Oho! Tai ką ten reikia daryti, kad gaučiau inventoriaus rinkinį?

1. Susimokėti Lietuvos skautijos nario mokestį;

2.  Nario mokesčio pavedimo kopiją ir žiniaraštį nusiųsti sesei Ievai Žilinskienei el. p. ieva.zilinskiene23@gmail.com

3. Pasiimti rinkinį ir tuoj pat išsiruošti į žygį.

Pasataba: visi, kurie jau yra susimokėję nario mokestį iki rugsėjo 30 d., jau gauna inventoriaus rinkinius! Tereikia atsiųsti pavedimo ir žiniaraščio kopijas sesei Ievai.

 

Primename, kad:

Narystės mokestį už skautų vienetus galima sumokėti grynais arba pavedimu, pagal pateiktą 2013 m. nario mokesčio rinkimo žiniaraštį.

Mokant grynais – užpildytas vieneto narių mokesčio žiniaraštis pateikiamas kartu su pinigais.
Mokant pavedimu – prie užpildyto vieneto žiniaraščio reikėtų pridėti banko pavedimo kvitą. Mokestį reikėtų pervesti į Lietuvos skautijos banko sąskaitą nr. LT467044060003152352 (SEB Bankas).

Į visus klausimus apie tai, kaip susimokėti nario mokestį, mielai atsako sesė Aistė Auštraitė tel. nr. 861479646, el. p. info@skautai.lt

 

LS Pirmijos informacija